NOVES EQUIPACIONS

CLUB HOQUEI PALAFRUGELL

OK LLIGA

Disseny net i elegant. Recuperant l’essència de la samarreta més clàssica,  amb franges amples i ben diferenciades però amb l’intenció d’afegir més energia i vitalitat al conjunt, s’ha col.locat una banda lateral d’un color taronja que aconsegueix aquest efecte i s’hi afegeix als dos colors, ja tradicionals del Palafrugell: el blanc i el negre. Destacar també la centralitat de l’escut del club fent que sigui un element molt visible per poder-lo identificar fàcilment en qualsevol format o suport.

Inspiració per celebrar l’ascens del primer equip a la màxima categoria de l’hoquei estatal (OK lliga) per segon any a la seva història. 

MERCHANDASING
CLUB HOQUEI PALAFRUGELL

El disseny no només ha estat el de l’equipació de joc, sinó que també s’ha desenvolupat tot el merchandasing necessari per vestir a tots els components del club (jugadors, entrenadors, delegats…) tant dins com fora de les pistes.

Xandalls, samarretes d’escalfament, samarretes dels partits, mitjons, pantalons, polos… tot unit en un mateix color i en un mateix sentiment, el de ser part d’un gran club d’hoquei.