Serveis

Som una empresa integral de disseny i màrqueting, per tant, cobrim tots els processos de comunicació & imatge.

què fem?

Treballem en projectes increïbles molt motivadors.

Experiències digitals

Les experiències digitals són aquesta part de la tecnologia que et permetrà com a empresa anar més enllà de la simple digitalització dels processos de paper per tal de crear serveis que només són possibles gràcies a Internet i altres tecnologies.

Branding

01

Tant si esteu decidint un nom per a un nou producte, servei o logotip, heu de crear un diferenciador dels vostres competidors.

La marca consisteix a entendre els atributs que el vostre públic objectiu aprecia en un negoci i combinar els valors i la personalitat amb aquests atributs. La idea és projectar en què consisteix el vostre negoci d’una manera que connecti amb el vostre públic objectiu.

Disseny Publicitari

02

Ens encarreguem de crear contingut visual amb intenció. És a dir, a més de dissenyar, inserida en els seus arts signes i símbols que transmeten idees, missatges, emocions i fins a sensacions.

El disseny publicitari és un canal de comunicació que si l’usem de manera correcta, ens permetrà connectar i generar conversa, empatia, desig de compra o qualsevol altre propòsit que tinguem com a marca.

Disseny Web

03

Tenir un lloc web és només una part de la “batalla”. Ha de ser professional. Ha de ser atractiu. Però el més important, ha de funcionar.

A GraficArtStudio ens centrem no només en oferir un disseny bonic, sinó també en dissenys que proporcionen als vostres clients la informació que estan buscant com la primera impressió del vostre negoci o els serveis que proporcioneu.

E-commerce

04

Un E-commerce és el procés mitjançant el qual la compra, venda, comanda i pagament de productes o serveis es realitza per internet. En aquesta mena de transacció comercial en línia, el venedor pot comunicar-se amb el comprador sense que existeixi una trobada cara a cara.

A GraficArtStudio som experts en dissenyar botigues online adaptades a cada tipus de negoci.

Màrqueting de continguts

05

El Màrqueting de Continguts és una estratègia de màrqueting enfocada a atraure clients potencials d’una manera natural, a partir de continguts rellevants que es distribueixen als diferents canals i mitjans digitals on hi ha l’audiència.

Consisteix a involucrar el teu públic objectiu i fer créixer la teva xarxa de leads i clients a través de la creació de continguts rellevants i valuosos, atraient, involucrant i generant valor per a les persones i, així, crear una percepció positiva de la teva marca.

Posicionament SEO

06

El posicionament SEO  són un conjunt de tècniques que s’apliquen en una pàgina web amb l’objectiu de millorar la seva posició i la seva visibilitat en els motors de cerca dels principals navegadors.

Quan un usuari fa una cerca a Google, apareixeran una llista de resultats. Aquestes pàgines web que classifica són els resultats de cerca orgànics, i el posicionament de la teva pàgina web és, per tant, clau per arribar a més clients que estiguin interessats en els productes o serveis que ofereixes.

visió & Innovació

Fusionem el disseny i la comunicació digital per donar una experiència personalitzada i única.